woensdag 11 juli 2012

TAG: Wat zou je niet kunnen missen in...

Ik vind het altijd fijn om tags te lezen op andere blogs. Leuke, persoonlijke vragenlijstjes - daar hou ik wel van. Zelf vul ik dergelijke lijstjes ook graag in dus vandaar mijn eerste tag hier. Deze "Wat zou je niet kunnen missen in"-tag vond ik op de site van Alexandra (breng haar zeker ook eens een bezoekje, haar blog is voor mij een inspiratie geweest om zelf te beginnen bloggen).
.
Hier ga ik.
.
Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?
Mijn stijltang! Ik stijl mijn haar dagelijks en soms zelfs meerdere keren per dag (als ik vind dat het er niet meer goed uitziet of als ik nog ergens heen moet). Mijn vriend zegt dat ik dat niet mag doen, omdat het mijn haar beschadigt, maar daar trek ik me niets van aan. Ik haat mijn haar als het niet gestijld is, want dan is het zo 'froezelig', bah! Ik kan er ook helemaal slechtgezind van worden als mijn haar na het stijlen verpest wordt door de wind of de regen! Lekker oppervlakkig, maar het is wel zo.
.
Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?
Mijn bed, duh! Ik kan er echt van genieten om 's avonds in bed te kruipen om een serie/film te kijken of een boek te lezen. Zeker met dit weer (waar is de zomer?) vind ik het heerlijk om me helemaal in te duffelen in mijn donsdeken. Of uitslapen op een vrije dag, is er iets zaliger? Jep, mijn bed en ik zijn goede vriendjes ;).


Wat zou je niet kunnen missen op tv?
Had je me dit enkele maanden geleden gevraagd, dan had ik een hele lijst met programma's opgesomd. Ik volgde letterlijk elk reality-programma op tv. Maar de laatste tijd is er zo weinig leuks op televisie en ik grijp dan ook meestal naar mijn dvd-boxen. Op dit moment kijk ik vooral naar The OC, Dexter en Sex And The City.
.
Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?
Ik heb niet echt een favoriete snack, maar ijs of chocolade zijn altijd goed!
.
Wat zou je niet kunnen missen in je make up stash? 
Mascara en eyeliner! Zonder kom ik niet buiten, dan vind ik dat ik er zo 'ziek' uitzie...


Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand? 
Haha, wat een vraag. Ik ga voor een vreselijk irritant geluid dat non-stop blijft doorgaan: om gek van te worden ;).
.
Wat zou je niet kunnen missen in het donker? 
Mijn Iphone. Dan kan ik steeds iemand bellen of sms'en... Of mijn zaklamp-app gebruiken als ik meer wil zien.
.
Wat zou je niet kunnen missen in de spiegel?
Dan ga ik toch voor mijn haar. Niet omdat ik anders kaal zou zijn (oh help, ik mag er niet aan denken), maar omdat ik best wel trots kan zijn op mijn haar als het goed ligt (dus niet 's morgens voor het stijlen). Ik kan er helemaal blij van worden als mijn haar ligt zoals ik het wil of als ik bijvoorbeeld de perfecte knot heb gemaakt.

Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)? 
Iets wat ik bij al mijn vrienden heel belangrijk vind, is dat ze enthousiast en vrolijk zijn als we leuke dingen doen, want ik vind het heerlijk om samen plezier te maken. Maar tegelijkertijd wil ik dat ze een luisterend oor zijn als dat nodig is. Gelukkig heb ik enkele goede vriendinnen die perfect in dat plaatje passen. Loranne, als je dit leest - you are the best!


Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast...?
Oei, deze vraag ga ik moeten overslaan, want dat heb ik niet.
.
Wat zou je niet kunnen missen op je muur?
Eigenlijk hangt er in mijn kamer bijna niets tegen de muur (enkel 2 kaders - van Ikea, geloof ik). Ik zit al een tijdje te denken dat ik foto's wil laten afdrukken om ze op te hangen, maar dat komt er maar niet van.
.
Wat zou je niet kunnen missen in je handtas? 
Goh, in mijn handtas zit altijd zo veel! Maar de dingen die echt onmisbaar zijn, zijn toch wel mijn portefeuille van Oilily (ik vind hem zo mooi!), mijn Iphone, oortjes, kauwgom, een zonnebril, een paraplu (vaak onmisbaar in ons zonnig landje), deodorant en een kam.

* Alle foto's komen van weheartit.com


- Wil jij deze tag ook doen? Neem hem dan gerust over en post de link hieronder, dan kan ik hem bij jou ook komen lezen.
6 reacties:

 1. Ah wat leuk om te lezen dat ik je geïnspireerd heb om je eigen blog te starten! Vind je blog superleuk dus blij dat ik je inspiratie was! ;) Leuke antwoorden, ook, hihi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vraagjes! En ik heb net een leuke blog ontdekt, ik ga alvast eens bij Alexandra kijken ook!

  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen, de meeste dingen die je zegt zou ik zelf persoonlijk ook niet meer kunnen missen. Je hebt een leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor om dit zo te lezen... je hebt een leuke blog, kom hier vast nog wel terug kan ook haast niet anders want volg je via bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk idee, kheb het stiekem ook overgenomen :)
  http://xstephaniee.blogspot.be/2012/07/wat-zou-je-niet-kunnen-missen.html

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...