dinsdag 10 juli 2012

NEW IN: Twilight books


Ik heb (voorlopig) niks met Twilight. Ik heb de eerste film ooit een keer gezien, maar ik vond er toen niet veel aan en daar stopt het dan ook. Toch ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de immens populaire boeken van Stephenie Meyer en gisteren besloot ik plots om me in één keer alle Twilight-boeken aan te schaffen. Ik stond in de Standaard Boekhandel en daar trok een boekenpakket met daarin de volledige Twilight saga mijn aandacht én hop: ik gaf toe. Nu ik ze heb kan ik alvast niet wachten om erin te beginnen!

Mijn verwachtingen? Ik weet het niet... Ofwel vind ik er niets aan en geraak ik amper door de boeken heen (want ze zijn ook wel behoorlijk dik) ofwel word ik helemaal meegesleept in het verhaal en begint hier een nieuwe verslaving ;). Bring it on!

- Zijn jullie fan van de boeken en/of films van Twilight? Ik ben benieuwd!4 reacties:

 1. Ik ben ook benieuwd, dus laat me weten of en wanneer ik ze kan lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het boek leuker dan de films zelf. Alleen zijn sommige stukken erg langdradig, zodat je de neiging hebt om bladzijdes over te slaan.

  Tijdens het typen van deze reactie, zie ik pas dat het oude post is maar weerhoud me er niet van om nu toch nog op "publiceren" te klikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben helemaal verslaafd aan alles wat met twilight te maken heeft... De boeken (nederlands en engels talig) heb ik allebei gelezen. De films zijn ook geweldig! Ik hoop dat ze ook zo goed in de smaak vallen bij jou...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...