vrijdag 6 juli 2012

LIST: Why I love being a girl


Bron
1. We hebben zoveel meer keuze bij het shoppen. Jongens kunnen in de zomer wel een short dragen, maar verder moeten ze het steeds met lange broeken stellen. Wij kunnen ook rokjes, jurkjes, leggings en jumpsuits aan. Om nog maar te zwijgen over oorbellen, kettingen, ringen, armbanden, haarbanden, handtassen en ga zo maar door...

2. Huilen mag! Als we verdrietig zijn dan janken we toch gewoon even tot alles er uit is? Niets om je voor te schamen, maar bij jongens lijkt dat toch net iets anders te liggen. En geef toe, soms kan dat zo opluchten!

3. Moet er één of ander vervelend klusje opgeknapt worden? Work your charms. Eens lief lachen en we krijgen al heel wat gedaan. Plus: het streelt mannen hun ego als ze iets voor ons kunnen doen, want dan voelen ze zich lekker belangrijk - mooi meegenomen, toch?

4. We kunnen zoveel leuke dingen doen met ons haar. Los, opgestoken, in een hoge dot, ingevlochten,... De mogelijkheden zijn eindeloos!

5. We kunnen lekker wegdromen bij de meest melige, voorspelbare romantische komedies zonder bang te zijn dat dit ons imago zal schaden.

6. Als we 's morgens wakker worden met een gigantische puist op ons gezicht of wallen tot onder onze oksels, dan verdoezelen we dit gewoon met wat make-up. Als man ligt dit toch net iets moeilijker.

7. Als wij iets niet weten, dan vragen we het gewoon. Mannen voelen zich daar te trots voor, met als gevolg dat ze soms eindeloos rondrijden omdat ze de weg niet vinden...

8. Als we trouwen, zijn alle ogen op ons gericht. Denk je dat iemand zal praten over het prachtige kostuum van de bruidegom? Dacht het niet!

9. We can wear pink without being called gay!1 reacties:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...