woensdag 18 juli 2012

LIST: Never done before

Soms zijn er van die dingen waarbij ik denk: hé, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Hieronder een lijstje.

Bron
1. Dronken geweest. Ja, écht. Ik drink nooit alcohol. Op café of restaurant bestel ik altijd frisdrank. Saai he?! Ik vind de smaak van alcohol gewoon niet lekker. Ik heb ooit wel eens een Kriek gedronken en dat was best lekker, maar zeker niet beter dan mijn standaard cola light. Bovendien schrikt het mij af om dronken te zijn en geen controle meer te hebben over wat ik doe. Nee, voor mij hoeft dat niet. 

2. Naakt gezwommen. Dit is iets wat ik ooit zeker wil gedaan hebben, want volgens mij geeft het echt een gevoel van vrijheid. Het is ook best spannend, want stel dat iemand je ziet? In deze categorie hoort trouwens ook: slapen onder de blote hemel. Dat lijkt me heerlijk (als het niet koud is 's nachts tenminste!).

Bron
3. Gevlogen. Dit heb ik nog nooit gedaan omdat ik het écht niet durf. Alleen al de gedachte aan een vliegtuig maakt me benauwd (claustrofobie, it sucks!). Ik ben dan ook nog nooit buiten Europa op reis geweest en weet eerlijk gezegd niet of ik dat ooit wel zal doen...

4. Kledij online gekocht. Ik ben helemaal verslaafd aan shoppen (kleren kan je toch nooit genoeg hebben?), maar gek genoeg heb ik nog nooit kleding besteld via een webshop. Ik ben altijd bang dat de maat dan niet goed zal zijn of dat het toch niet mooi zal staan en dan is het weer zo'n gedoe met het terugzenden. Toch krijg ik steeds meer zin om het eens te proberen, zeker als ik de enthousiaste shoplogs lees van Teske, die vaak online bestelt bij Forever 21. Ach, misschien doe ik het maar beter niet, kwestie van mijn shopgedrag toch nog wat onder controle te houden ;). 

5. In het ziekenhuis gelegen. Oké, als pasgeboren baby natuurlijk wel, maar verder heb ik nog nooit een nacht in het ziekenhuis doorgebracht. Ik ben wel eens geopereerd geweest aan mijn pink (er moest een pin in, want hij was gebroken en stond scheef - au!), maar na de operatie mocht ik gewoon weer naar huis. Gelukkig maar, want ik hou niet van ziekenhuizen, het is daar zo eng (de geur alleen al!) Hopen dat deze nog lang op mijn 'never done before'-lijstje kan blijven staan!

Bron

6. Een taxi genomen. Dit wil ik echt eens doen! Liften heb ik trouwens ook nog nooit gedaan, maar dat laat ik toch maar aan me voorbijgaan. Stel je voor dat ik bij één of andere creep instap. Nee, bedankt!

7. Nachtje door gedaan.  Noem me gerust een watje, maar ik heb nog nooit een volledige nacht niet geslapen. Natuurlijk heb ik al sleepovers gedaan met vriendinnen waarbij we pas laat in slaap vielen of ben ik al eens thuisgekomen van een feestje om half 5 's morgens, maar NIET slapen? Nee, dat heb ik nog niet gedaan. Volgens mij kan ik dat fysiek gewoon niet, want ik ben zelfs al moe en slechtgezind als ik een nacht minder dan 7u slaap.  Ochtendhumeur,  ik?

- Wat hebben jullie nog nooit gedaan en willen jullie wel eens of juist nooit doen? 
12 reacties:

 1. Wat een leuke post! Do you mind als ik zoiets overneem? Ik vind het idee heel leuk! :) Ik wil nog eens op het strand slapen. Verder ben ik ook nog nooit dronken geweest, maar dat wil ik liever ook niet worden ;) En ik wil nog eens bungeejumpen, en uit zo'n colafles vliegen van de coca cola reclame (als dat mogelijk is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 & 2 heb ik nooit gedaan. 1 hoeft van mij ook niet zo nodig :P
  Leuke blog trouwens! Je maakt je header helemaal waar dus ik blijf lekker lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! 1, 2 & 5 zijn ook voor mij onbekend. En vliegen valt best mee hoor. Ik vind het altijd wel fijn om te vliegen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een grappig lijstje! Leuk bedacht!! Ik ben ook nooit dronken geweest en mensen vinden dat altijd heel gek, maar ik moet er niet aan denken haha. Ik drink af en toe een wijntje, een lekkere cocktail of een glas champagne maar nooit te veel. Blijf lekker afwisselen met mijn cola light haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt nog nooit in het ziekenhuis gelegen, ook niet als baby ofzo. En gelukkig maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liften of een taxi nemen wil ik ook nog echt graag een keer doen. Ook naakt zwemmen lijkt me een geweldige ervaring :) Ik heb wel eens een nachtje doorgehaald en heb ook twee keer gevlogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke post!
  elkaar volgen via bloglovin' &GFC? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk lijstje! Ik heb van jou lijstje eigelijk alles gedaan behalve naakt gezwommen. Mja ik ga nog altijd met mijn ouders op vakantie...

  Ik zou nog wel eens een keer willen bunny jumpen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha herkenbaar, ik zou ook nooit een nacht niet kunnen slapen en heb ook minstends 7 uur slaap nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Canyoning, dat zou ik heeel graag nog eens willen doen. Niet in NL uiteraard maar in Amerika waar grote rotsen en watervallen zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woepsie, did them all :$
  Bij mij op 1: sushi eten, maar geen idee wanneer ik daar klaar voor ga zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...