maandag 2 juli 2012

MOVIES: to watch this month #1

Mijn eerste post op deze blog gaat meteen over 1 van mijn grootste hobby's: naar de cinema gaan. Ja, het is duur en je kan ook thuis een film kijken, maar ik vind het gewoon zo gezellig dat je me toch elke week opnieuw in een cinemazaal vindt. Ik wil jullie dan ook graag elke maand vertellen welke films er op mijn verlanglijstje staan.1. Ice Age 4
Mijn voorkeur qua films gaat uit naar romantische komedies, maar ook animatiefilms vind ik altijd erg leuk. Verstand op nul en anderhalf uur lekker nergens aan denken. Mijn vriend is ook fan van dit genre en met de vorige Ice Age-films hebben we samen goed gelachen. Ik moet wel toegeven dat ik de trailer niet echt grappig vind, maar toch wil ik deze film zeker niet missen.
2. LOL 
Misschien ben ik net iets te oud voor een film met Miley Cyrus over het leven van 16-jarige pubers, maar who cares? Deze film lijkt me gewoon leuk en dan moet ik hem gewoon zien, toch?
3. 21 Jump Street
Deze film heb ik nog maar net ontdekt, maar de trailer spreekt me wel aan. Al is het maar omdat Channing Tatum erin meespeelt ;).
Daarnaast zijn er nog 2 animatiefilms die me wel leuk lijken: Brave en The Lorax. Toch vind ik het filmaanbod deze maand een beetje pover. Er zijn wel enkele films die ik wil zien, maar er komen weinig romantische komedies uit en dat vind ik wel jammer.

- Welke films staan op jullie verlanglijstje? 2 reacties:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...