dinsdag 3 juli 2012

My current favourites #1

Iets wat ik regelmatig op andere blogs tegenkom en steeds leuk vind om te lezen, zijn favorietenlijstjes. Daarom wil ik ook hier regelmatig mijn favorieten van dat moment met jullie delen.
.
1. Favourite colour - pink 
Vandaag viel het me plots op dat ik de laatste tijd steeds meer roze draag. Vroeger vond je deze kleur amper terug in mijn kast, maar daar komt nu stilaan verandering in. Zo droeg ik vandaag een roze broek, een roze strikje in mijn haar, roze oorbellen, een zalmroze sjaal, zalmroze ballerina's én een roze aardbeienketting. En toen ik onlangs roze sneakers zag staan in de Flair (zie foto rechts onderaan, sorry voor de crappy kwaliteit) was ik op slag verliefd. I want them!
.

2. Favourite purchase - MacBook Pro
Sinds afgelopen weekend is er een nieuwe liefde in mijn leven: mijn gloednieuwe MacBook Pro. Ik was er al een tijdje over aan het twijfelen, maar heb de stap uiteindelijk toch gezet. Oké, het was een dure aankoop, maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Ik moet wel toegeven dat ik het - als eeuwige Windowsgebruiker - niet zo eenvoudig vind om met Mac te werken, maar dat komt nog wel. Bloggen is alvast veel leuker dan met mijn vorige laptop ;).


3. Favourite perfume - Kimmi Fragrance 
Toen ik dit flesje in de winkel zag staan, was ik meteen verkocht. Zo schattig! Alleen al daarom wilde ik het kopen. Gelukkig rook het ook écht lekker. De geur vervliegt jammer genoeg wel erg snel (na een half uurtje ruik ik het nog maar amper), maar toch draag ik het nu (bijna) dagelijks.  


4. Favourite happy song - Balada van Gusttavo Lima
Van dit nummer krijg ik gewoon een heerlijk zomers gevoel, instant happiness gegarandeerd!




- Wat zijn jullie favorieten van dit moment?

4 reacties:

 1. Dat parfumflesje is echt te schattig! Jammer dat je de geur niet lang ruikt, maar ja flesje is wel cute! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roze! Ik hou van die kleur. Aluwel je dat in mijn kleding dan weer niet terug vind..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben jaloers op je Mac die wil ik ook. En je parfumflesje is te schattig gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! Ik ga even verder neuzen op je mooie blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...