vrijdag 27 juli 2012

My life: VAKANTIE!

Bron

Ik heb er dit jaar wat langer op moeten wachten dan mijn studerende vriendje en vriendinnen, maar nu heb ik eindelijk ook vakantie. JOEPIE! Oké, zij hebben 3 maanden vakantie en ik maar 2 weken (het harde leven van een werkende mens ;)), maar daar denk ik nu even niet aan. Nu denk ik enkel aan de komende 16 dagen waarin ik kan doen (en vooral laten) wat ik wil, heerlijk!

De eerste week blijf ik lekker thuis en vanaf volgende week vrijdag trek ik met mijn vriend naar Nederland, waar we eerst een nacht op hotel gaan in Amsterdam (I love that city!) en daarna een weekje gaan kamperen in Duinrell, een vakantie - en attractiepark. Ik heb er zo veel zin in! Maar er zijn nog heel wat dingen die ik deze vakantie wil doen. 

1) Uitslapen! Dit staat érg hoog op mijn prioriteitenlijstje deze vakantie. Ik ben echt geen ochtendmens en elke dag om half 7 opstaan om te gaan werken, vind ik dan ook erg vermoeiend. In de vakantie slaap ik graag uit tot 10u (of later) om dan rustig op te staan of nog een serie te kijken in bed.

2) Shoppen (duh!). Ik voel mijn vingers al weer jeuken om nog eens lekker te gaan shoppen en nieuwe spulletjes te kopen, want dat maakt me altijd zo gelukkig (erg hè?). Als ik met mijn vriend in Nederland ben, wil ik ook heel wat steden bezoeken en dan moet er natuurlijk ook geshopt worden!

3) Lezen. Eerder vertelde ik dat ik de boeken van Twilight had gekocht en nu ben ik helemaal in de ban van deze saga. Ik ben dan ook van plan flink door te lezen deze vakantie.

4) Films & series kijken. Ook hier zal ik nu veel meer tijd voor hebben, yay!

5) Bloggen. Ik ben nu zo'n maand bezig met mijn blog en ik vind het echt superleuk. Of ik ga bloggen als ik op reis ben met mijn vriendje, weet ik nog niet, maar de komende week zal ik zeker voor genoeg updates zorgen!

6) Genieten! Ik wil natuurlijk ook afspreken met vriendinnen en leuke dingen gaan doen, maar wat precies, dat zie ik nog wel! Ik hoop alvast dat de zon van de partij zal zijn. Achja, vanaf nu ga ik gewoon in relaxmodus voor de komende 2 weken. Ik begin vanavond alvast met een leuk filmpje in bed. Ahh, the good life!


- Hebben jullie vakantie en wat zijn jullie plannen? 


4 reacties:

 1. Niets is beter dan de relax modus. lekker rustig aandoen en doen wat je wil! Geniet ervan;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede voornemens, lekker genieten!Ik kan me er helemaal in vinden, helaas voorlopig geen vakantie meer voor mij! Ik ben je trouwens gaan volgen, lijkt me leuk als je me terug volgt! Ik wens je alvast een hele fijne vakantie! Liefs, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volgde je al via Bloglovin', maar nu ook via Google Friend Connect :)

   Verwijderen
 3. Klinkt als even heerlijk opladen. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...