zaterdag 21 juli 2012

LOVE: Dexter

Bron
Ik hou van series! Ik vind het heerlijk om me helemaal te laten meeslepen en eens ik een serie goed vind, ben ik snel verslaafd. Mijn favoriet van dit moment? Dexter! Ik volg het samen met mijn vriend en we vinden het allebei geweldig. Voor wie Dexter niet kent, vat ik het verhaal even samen. Dexter is forensisch onderzoeker bij de moordafdeling van Miami Metro Police, waar hij dus voortdurend moorden moet oplossen. En dat terwijl hij zelf een seriemoordenaar is. Maar Dexter is eigenlijk 'goed', want hij vermoordt enkel andere seriemoordenaars die nooit gestraft zijn voor hun daden.

Eerst dacht ik dat vooral mijn vriend deze serie goed zou vinden, maar toen we aan het eerste seizoen begonnen, was ik eigenlijk meteen verkocht. Het is zo'n reeks waarvan je liefst alle afleveringen na elkaar ziet, gewoon omdat het zo spannend is. Momenteel zitten we aan seizoen 4 en wat is het weer goed. Michael C. Hall, die Dexter speelt, is trouwens echt schitterend. Ondanks het feit dat hij een seriemoordenaar speelt, heb je toch ontzettend veel sympathie voor hem. Hij vermoordt immers alleen slechteriken en als hij op het punt staat betrapt te worden, zit je echt op het puntje van je stoel. Want dat mag écht niet gebeuren, arme Dexter ;). Veel meer wil ik niet vertellen, want dan verklap ik misschien dingen en dat zou jammer zijn. Maar als je nog een leuke serie zoekt om samen met je vriend te kijken (of gewoon lekker alleen), dan is dit Dexter absoluut een must see!

PS: Zei ik al dat Michael C. Hall eigenlijk ook gewoon best leuk is om naar te kijken? 


Bron


- Kennen jullie Dexter al en wat vinden jullie ervan?4 reacties:

 1. Nooit gekeken maar denk dat dit wel een serie is voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh dit lijkt me een leuke serie! Misschien toch maar even kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken Dexter wel van naam, maar heb het eerlijk gezegd nog nooit gezien! Misschien toch maar eens doen, aangezien zoveel mensen er positief over zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa, Dexter. Dat is echt zo'n goede serie. Ik heb volgens mij in twee weken alle seizoenen gekeken. Erg verslavend.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...