About me

Hé hallo, welkom op mijn blog A cup of happiness. Ik ben Jolien, een 22-jarig meisje uit Antwerpen dat sinds begin vorig jaar werkt als secretaresse bij een dokter. Op deze blog schrijf ik over alle dingen die mij gelukkig maken. Jullie - en mezelf  - met deze blog een happy gevoel bezorgen, daar doe ik het voor.


Nu ik niet meer op school zit - ik behaalde in 2011 mijn bachelor journalistiek - heb ik veel meer tijd voor dingen die ik écht leuk vind. Wat dat dan zoal is? Eerst en vooral kijk ik enorm graag naar series en films. Zo ben ik helemaal weg van The O.C., Desperate Housewives, Gossip Girl, Sex and the City, maar ook Dexter en Glee vind ik helemaal geweldig. Je vindt me ook wekelijks in de cinema, liefst dan voor een leuke romantische komedie.

Verder hou ik van lezen - magazines of chicklits - en zal je me zelden tegenkomen zonder mijn iPhone in mijn hand. Ook ben ik een klein beetje verslaafd aan shoppen. Nieuwe kleren of leuke spullen kunnen mijn dag écht goed maken (addicted, moi?). Ik kan niet zonder mijn vriendinnen en al zeker niet zonder mijn vriendje Sam, waar ik intussen reeds 5,5 jaar mee samen ben (jaja, highschool sweathearts!).
....
Ik hoop dat jullie - net als ik - veel plezier zullen beleven aan mijn blog. 
Enjoy reading! 


4 reacties:

 1. Leuk geschreven! Ga je werkelijk iedere week naar de bioscoop? Dat lijkt me ook geweldig, maar op de een of andere manier ga ik er nooit zo vaak heen.
  Ik kwam hier trouwens terecht via je linkje op facebook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ga echt elke week! Ik vind het gewoon leuker dan thuis een film kijken ;).

   Verwijderen
 2. High school sweethearts, super! Wij zijn ook zo een koppel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik had je about me pagina nog helemaal niet gelezen. Ik ben nu wel een beetje nieuwsgierig :) Ben je nog op zoek naar een baan in de journalistiek of ben je blij met waar je nu zit? Zou je nog verder willen studeren?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...