maandag 16 juli 2012

In desperate need of summer!


Bron

Ik weet dat ik hier eigenlijk over vrolijke dingen moet schrijven, maar vandaag heb ik zin om eens lekker te klagen. Want ik heb het helemaal gehad! Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik in mijn bed, onder mijn donsdeken en met mijn dikke kamerjas aan. Mijn voeten zijn nog half bevroren van het wachten op de bus in de regen en ik heb het koud. En dat terwijl het half juli is en dus volop zomer! Oké, ik weet het, ik woon in België en daar is het weer nooit optimaal, maar zo erg als deze zomer is het naar mijn gevoel toch nog nooit geweest. Als ik thuiskom van mijn werk kruip ik meestal in bed met een boek, mijn laptop of een serie. En dat terwijl ik eigenlijk terrasjes wil doen, buiten wil eten, naar de zee wil gaan, kleedjes wil dragen en nog meer van die zomerse dingen!

Binnen 2 weken heb ik eindelijk vakantie en dan ga ik een weekje kamperen met mijn vriend in Nederland, dus laat het dan ALSJEBLIEFT echt zomer zijn! Bij deze een oproep aan de weergoden: I need summer, now!


- Worden jullie ook zo down van dit weer?6 reacties:

 1. Ik word er ook helemaal gek van.. :( Het is echt erg, vooral vandaag! Van mij mag de zon ook flink gaan schijnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook helemaal niks..:( Ik hoop echt dat we nog iets van zon krijgen! Ik hoorde wel dat dit weekend het weer ietsje beter wordt. Tenminste, in Nederland. Maar ik geloof er eigenlijk niet in..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, helemaal nie fijn seg :( . Ik hoop ook volop op zon! En ghihi, ik zit ook altijd in mijn kamerjas, very fashionable :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad helemaal niks. Ik duim mee voor een goede zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik word er ook niet goed van.. Met dit weer zit ik de hele dag in mijn pyama (zoals nu), kijk ik alleen uitzendinggemist en tv. Als het weer beter was had ik hele andere dingen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zekerweten! Het weer maakt mij ook down. Elkaar volgen via bloglovin' &GFC? Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...