donderdag 30 augustus 2012

Thursday Topic: Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?

Bron
Het blijft iets wat tot mijn verbeelding spreekt: de Lotto winnen en plots stinkend rijk zijn. Ik zou uiteraard hysterisch worden en even geen blijf meer weten met mezelf, maar daar sta je dan wel met al dat geld. En ja, dat moet uiteraard uitgegeven worden. Oké, sparen is belangrijk en dat zou ik ook doen (en een goed doel steunen, duh - ik heb heus wel een hart), maar eerst zou het geld wat mij betreft flink mogen rollen, en niet zo'n beetje ook! Die Uggs waar ik het gisteren over had? Geen twijfel meer, gewoon meteen kopen! En oh ja, een Michael Kors-horloge wil ik ook al heel lang. En een veel te dure designertas (of twee)? Gewoon even meenemen! Verder zou ik uiteraard een huis kopen met een grote tuin, jacuzzi en zwembad. En in dat huis wil ik een gigantische dressing en die moet natuurlijk volhangen, dus er zal ook serieus wat kledij worden gekocht. En ja, daar mogen gerust enkele hele duren stukken tussenzitten! En nu ik toch bezig ben: misschien is een buitenverblijf ook wel handig (zo eentje als hierboven misschien?) en een groot feest voor al mijn vrienden zou ook wel fijn zijn. Ik zou vanaf dan ook elke week naar het beautysalon gaan voor een heerlijke massage en de kapper zou mij ook wekelijks mogen verwachten (hallo, extensions!). En zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk zou gewoon plots alles kunnen als ik er zo over nadenk. Heel oppervlakkig allemaal, maar zo leuk om over te fantaseren. Achja, a girl can dream!

- Wat zouden jullie doen als je de Lotto won?

14 reacties:

 1. Best leuk om over na te denken! Ik denk dat ik sowieso een mooi huis zou kopen en een reis rond de wereld zou maken! En tegen een mooie walkin closet zeg ik ook zeker geen nee:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vraag om even over na te denken. Wat het eerst in me opkomt is toch shoppen! Haha. Ook een wereldreis en een groot huis staan dan op het lijstje. Natuurlijk als ik wat langer nadenk zullen er ook andere dingen mee gebeuren;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och, dat geld heb ik al duizend keer uitgegeven in mijn hoofd haha.

  Nee, ik zou eerst mijn huidige opleiding afmaken, een mooi appartement kopen in Amsterdam en een HBOstudie doen. Want je kunt wel meteen stoppen met school omdat je toch geld genoeg hebt, maar wie zegt dat dat voor altijd is?

  UITERAARD zou ik gaan winkelen, tot ik er bij neer val!! Op vakantie gaan naar bountyeilanden en wereldsteden en ik zou een appartement kopen in Londen om soms gewoon even een weekendje op en neer te vliegen en om, na mijn HBO studie, daar te gaan wonen. En verder..

  Ik zou ook wat geld geven aan het goede doel, ik denk aan het KWF. Of juist aan een goed doel wat helemaal niet zo 'bekend' is.

  Nouja, dit zijn leuke dromen, maar ik heb het geld niet.. Had ik dat maar. Of een tiende ervan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PFOE! Dat is een moeilijke vraag die je daar stelt. Oké, 10 miljoen is errug veel. Ik ga sowieso 2 miljoen aan goede doelen geven, dan heb iknog 8 miljoen over. Dan geef ik 2 miljoen aan familie en vrienden, dus dan kom ik op 6 uit. Van 6 miljoen ga ik mijn droomhuis (geen idee wat het is, maar wel biiiig, met een mooie veranda en een prachtig uitzicht én ik wil een zwembad haha!) kopen en de rest shoppen met daaa friends :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een vraag waar ik echt super vaak over nagedacht heb :)
  Ik zou sowieso het geld delen met mijn familie. Daarnaast veel reizen, een mooi huis en een dure auto kopen. Vooral ook veel designerspullen kopen, zoals de schoenen op mijn blog van deze week :).

  Geweldige buitenverblijf is dat trouwens op de foto...
  Heerlijk om hier altijd over na te denken en dan maar hopen....zou het ooit?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou een deel aan mijn ouders, broer en broertje geven, een deel aan goede doelen, een deel sparen en van een deel helemaal los gaan qua kleding en dingen die ik wil hebben :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ik weet wel wat ik zou doen.. Als eerste zou ik een kok kopen. Vreselijk al dat koken en in de keuken staan. Verder: Ik zou mij door een leuk winkelketen helemaal van top tot teen aan laten kleden. Heel mijn kast mag vol :) Ik zou mijn huisje laten restylen en we zouden lekker gaan reizen. Verder? Nog wat aan familieleden doneren, wat naar de spaarrekening zodat we de rest van ons leven kunnen rentenieren en ons geen zorgen hoeven te maken over werk of andere geld gerelateerde zaken.

  Oh en ik zou kijken of ik eindelijk die Hyacintara zou kunnen kopen :)Want als we dan toch ons huisje laten verbouwen (groter wonen hoeft voor mij echt niet) dan is er plek voor nog een vogel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een wereldreis maken en oja, een jacuzzi kopen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Poeh ik zou zoveel willen doen! Sowieso een wereldreis maken, auto kopen mijn kamer restylen!

  Ik ga je volgen echt een leuke blog heb je:)

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou in hartje Amsterdam gaan wonen en iedere dag shoppen. En blijven bloggen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pff jeetje wat moeilijk! Ik zou in ieder geval wel gaan reizen (Afrika, Australië) en ook een deel aan familie/goede vriend(inn)en geven. En stiekem zou ik ook wel alvast een huisje kopen en wat gaan shoppen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou een huis laten bouwen, veel gaan reizen en heel wat goede doelen geld geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Great post, you have a very nice blog :D
  Would you like to follow eachother?
  Love, Anne

  www.movieanne.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...