woensdag 29 augustus 2012

UGGS: Yes or no?

Bron
Eigenlijk heb ik helemaal nog geen zin om te denken aan koude winterdagen en bevroren tenen (want hé, het is echt nog wel even zomer!), maar toch wil ik het vandaag even over Uggs hebben. Ik had het er namelijk vorige week nog over met enkele vriendinnen en de meningen waren verdeeld. Voor 1 vriendin was het absoluut ondenkbaar om een volledige dag in Uggs rond te lopen. Ze zou het echt zien als een straf zei ze. Een andere vriendin was dan weer lovend over het feit dat je met Uggs nooit koude voeten hebt. Nu moet je weten dat ik last heb van wintertenen en dat mijn voeten in de winter dan ook standaard bevroren zijn. Een hele winter lang geen koude voeten hebben, klinkt dan ook heel aanlokkelijk. Bovendien vind ik Uggs ook wel mooi. Oké, er zijn mooiere schoenen en de vorm van de voet is een beetje 'lomp', maar bij anderen vind ik het altijd heel mooi staan. Maar het grote struikelblok voor mij? De prijs! Uggs kosten zo'n 200 euro en dat vind ik toch wel heel veel. Ik weet dus niet zo goed wat ik moet doen: ga ik deze winter voor Uggs of toch maar niet?

- Wat vinden jullie van Uggs? Hebben jullie er zelf en zo ja, in welke kleur? 18 reacties:

 1. YES! Maar wel echte! Ik zou het echt doen. Al zijn ze 200 euro, ik doe er al twee jaar mee, heb ze bijna elke dag aan en ze zijn heerlijk warm. Ik heb half korte in het grijs. Hele goede aankopen geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vorig jaar grijze Bailey Buttons gekocht en ik heb de hele winter niets anders gedragen! Ja, het zijn dure schoenen maar goede laarzen voor de winter zijn ook niet goedkoop.. Uggs zijn misschien niet de mooiste schoenen, maar wat heb je liever? Lekkere warme voeten in iets minder mooie schoenen of ijskoude voeten in prachtige laarsjes waardoor je bijna niet meer kunt lopen van de pijn? Ik vind het geld het echt méér dan waard, ik kan stiekem niet wachten tot ik ze weer dagelijks aan kan haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee sorry, ik vind ze verschrikkelijk! Maar da's ieder zijn smaak uiteraard ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze leuk. Ik heb ze eens aangepast in de winkel en ze waren zo lekker warm! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn totaal niet charmant maar ik vind ze heerlijk in de winter.
  Ik heb ze zelf ook en voel me altijd een beetje "platvoet" als ik ze aan heb maar ik zou toch niet zonder ze kunnen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb op het moment 2 paar Uggs Classics. Een zwarte paar & een Chestnut. In september zal ik een derde paar van deze beautys aanschaffen! Waarschijnlijk weer Classics maar dan donkerblauw! Ik ben er gek op! Mijn voetjes zijn gewoon heerlijk warm hoe koud het buiten ook is & ze lopen echt Goddelijk! Het zijn echt mijn favorites shoes! Als je ze te duur vindt in de winkel, kijk dan op de zwartemarkt in Amsterdam. Ze verkopen er echte & die kosten maar 100 €, classics dan. Buttons zijn 150 € Hoe dan ook, als ik jou was zou ik het doen, je krijgt er echt geen spijt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja ze zijn heerlijk warm heb donker bruine

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hell no. Een hele tijd geleden heb ik er eens een blogpost over geschreven. De Australische schaapjes waar het wol van de Uggs van af komt, worden zéér wreed behandeld. Ik weet niet of dit op het moment nog steeds zo is, maar dit was voor mij reden genoeg om geen Uggs te kopen.
  http://ikbenirisniet.nl/2010/11/20/warme-voeten-bloederige-schapen/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ze ook en geen bevroren voeten is toch wel heel erg fijn! In afwisseling met andere laarzen vind ik ze ideaal. Ik zou ze niet elke dag aan willen (zo mooi vind ik ze nou ook weer niet) maar comfortabel en warm is het wel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als ze net nooit zijn, zijn ze zooo mooi! Maar soms zie je meiden met van die afgetrapte dingen, half op hun zool lopend en half op de stof, zo zonde! Maar volgens mij zijn ze heerlijk straks voor de winter... en ik denk niet dat die nog lang op zich laat wachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is nu ook niet meteen mijn smaak maar ik heb al wel heel veel positieve mensen gehoord. Een vriendin van me heeft ze ook & ze zei echt dat ze superwarm waren, echt wel gezellig in de winter.
  Ik zou er zelf geen kopen maar ik begrijp wel dat sommige dit wel doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb hier ook over getwijfeld... Vind ze niet persee beauties, maar ik geloof dat je er echt wel warme voetjes in hebt. Alleen, na een tijd loop je ze volgens mij gewoon kapot; ga je scheef lopen, is de tip niet meer mooi, ... en dan vind ik de tweehonderd euro die je er voor betaalt wel veel :) Ik heb liever een stevige winterbot van Sacha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik draag ze echt graag !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga in ieder geval geen nieuwe meer kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind UGGS persoonlijk geen mooie schoenen dus heb ze nooit gehad...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik draag in de winter voornamelijk uggs, 8 jaar geleden kocht ik mijn eerste paar en sindsdien draag ik in de winter niets anders.. Vorig jaar heb ik nieuwe gekocht omdat mijn eerste versleten waren, maar de nieuwe zijn echt van hele slechte kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb de mijne sinds mei (ja, i know sinds de zomer, maar kreeg ze voor mijn verjaardag). Ik heb ze al flink in gelopen en ze lopen serieus zalig! Uggs is zeker een aanrader. p.s. wel goed inspuiten met waterdichte spray.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...