maandag 13 augustus 2012

My current favourites #2

1. Favourite sitcom - Friends
Tot 2 weken geleden had ik nog nooit naar Friends gekeken (een beetje raar, ik weet het). Misschien dat het vroeger wel eens heeft opgestaan, maar ik had nog nooit bewust een volledige aflevering gezien. Mijn broer ook niet en omdat we allebei benieuwd waren, besloten we gewoon het eerste seizoen van Friends te kopen. We hebben nu 9 afleveringen gekeken en ik vind het echt superleuk. Ik moet er ook ├ęcht mee lachen en dat op zich vind ik al geweldig, want niet veel series slagen daarin. Ik ben zeker van plan mijn Friends-achterstand in te halen en alle afleveringen te bekijken. Ik heb dus nog wel wat leuke tv-uren voor de boeg ;).

Bron

2. Favourite thing to look forward to - Disneyland
Jaaa! Dit weekend ga ik eindelijk nog eens naar Disneyland Parijs! Ik ben er al 2 keer geweest, maar de laatste keer is alweer zo'n 6 jaar geleden. Ik ga samen met mijn vriend en mijn broer en ik heb er superveel zin in. De magische sfeer in het park, de parades met Disney-figuren en de vele attracties: bring it on!


Bron

3. Favourite magazine - Glamour
Voor ik op reis ga, koop ik altijd een paar magazines, want lezen op vakantie vind ik heerlijk. Ook gewoon thuis, trouwens. Dit jaar had ik onder andere de Glamour gekocht. Ik dacht op voorhand dat het niet echt iets voor mij zou zijn, maar ik was aangenaam verrast. Wat een leuk blad! De kledij die erin staat is wel wat extravagant en vooral erg duur, maar er staan echt leuke artikels in. Ik ga dit blad zeker blijven lezen!

Bron

4. Favourite drink - Dubbel Frisss
Als we in Nederland zijn, drinken mijn vriend en ik vaak Dubbel Frisss. Deze vakantie ontdekten we de smaak 'appel & zwarte bessen'. Ik heb meteen ook een bus gekocht voor thuis en als die op is, ga ik nog wel eens naar de Albert Heijn voor een nieuwe voorraad ;). Lekker!


8 reacties:

 1. Als je alle afleveringen van Friends wilt kijken dan ben je nog wel even zoet ja :P Enjoy!
  En veel plezier in Disney! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Glamour ga ik misschien dan ook wel eens proberen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten hoor! Ik vind ze ook allemaal leuk, behalve Friends want dat heb ik ook nooit echt gekeken. Disney blijft zooooo leuk. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook weer een voordeel dat je een serie zo laat ontdekt! Je kunt nu lekker heeeeel veel afleveringen gaan kijken! :) Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Friends vond ik altijd erg leuk. Er is geen enkele serie in de buurt gekomen tot dat The BigBang Theory op tv kwam. Die is ook zo hilarisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. GLAMOUR! oh die is echt leuk, haha. Ook mijn favourite. (y)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier in Disneyland. Blijft een heerlijk park

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...