zondag 2 september 2012

MOVIES: to watch this month #3

Het is weer het begin van de maand, dus tijd voor een lijstje met de films waarvoor ik deze maand naar de cinema wil.

1. Hope Springs


Deze romantische komedie met Meryl Streep komt eigenlijk pas volgende maand uit, maar ik ga hem overmorgen al zien tijdens Ladies at the Movies. De film gaat over een koppel dat na 30 jaar in een sleur is terechtgekomen en daarom besluiten ze om een huwelijkstherapeut in te schakelen. De trailer ziet er alvast erg leuk uit! Ik vind het sowieso leuk dat de zaal altijd vol zit bij Ladies at the Movies. Dat maakt het toch extra gezellig.

2. The Campaign


Deze film is niet meteen mijn genre (want geen romantiek, haha!), maar toch wil ik hem wel zien met mijn vriend. Het gaat over de verkiezingsstrijd tussen een congreslid dat nog nooit een politieke tegenstander heeft gehad en een - in eerste instantie - kansloze nieuwkomer. Dit is zo'n film die ofwel heel grappig is, ofwel is er helemaal niets aan... Ik ben benieuwd!

3. Take This Waltz


Deze film gaat over een vrouw die moet kiezen tussen de 2 liefdes van haar leven: haar man en één van haar buurtbewoners. Lekker dramatisch en romantisch dus, ideaal! Ik moet wel zeggen dat ik de trailer een beetje saai vind, maar ik wil deze film zeker een kans geven.

4. LOL


Deze film zette ik ook al op mijn lijstje in juli, maar toen werd de filmrelease plots uitgesteld naar september. Ik wil hem nu echt heel graag zien!

Van mijn lijst van vorige maand heb ik 3 van de 4 films gezien. Ik vond vooral Magic Mike erg leuk! Step Up 4 was oké, maar niet super en The Five-Year Engagement was ook maar gewoontjes. Friends With Kids heb ik nog niet gezien, maar dat ben ik volgend weekend wel van plan!

- Willen jullie deze films ook graag zien?

15 reacties:

 1. Naar Hope Springs ben ik echt heel benieuwd! Ik wil er zelf ook heen, maar ik weet nog niet met wie en wanneer. Ik ben benieuwd wat jij er van vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ladies at the movies is echt superleuk! En meestal zijn de films die ze dan spelen ook goed! Dus naar die film ben ik ook wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LOL was echt heel erg leuk! Een aanrader :)

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOL lijkt mij een leuke film, de rest vind ik niet zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben erg benieuwd naar film 1 en film 3! Als er tijd over is ga ik die zeker downloaden! (als ze al te downloaden zijn;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb alle bovenstaande films niet gezien. Thanks voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De eerste lijkt me wel wat. Alleen al omdat ik Meryl Streep een gave actrice vind. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOL leek me super leuk totdat een vriendin vertelde dat ie helemaal niet zo leuk is.. Dus ik heb 'm maar gedownload moet 'm alleen nog kijken.. Ben benieuwd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Take This Waltz ga ik morgen denk ik heen! Lijkt me wel heel erg leuk. Nummer 1 wil ik trouwens ook wel zien, die trailer is al te leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hope Springs lijkt me wel wat. Meryl Streep is een van mijn favo actrices! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijken me allemaal wel leuk, maar vooral LOL :D x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...