dinsdag 28 augustus 2012

LIST: Happy things

Bron
Lieve sms'jes krijgen - thuiskomen na een lange werkdag - een knuffel wanneer je het echt nodig hebt - geraakt worden door een liedje - romantische komedies - Oreo's - wakker worden en beseffen dat het weekend is - ontbijten - een goed gesprek - mooi weer wanneer je het niet had verwacht - een goed boek - helemaal opgaan in een serie - een regenachtige dag wanneer je toch nergens geen moet - een nieuwe reactie op je blog - naar de cinema gaan - appelkersensap - schattige schoolspulletjes (ook al ga ik niet meer naar school) - uit eten met vriendinnen - 's avonds in bed kruipen - schattige kindjes - een voetmassage - blogs lezen - luidop lachen. 

- Waar worden jullie gelukkig van? 


13 reacties:

 1. Een knuffel wanneer het echt nodig is, daar word ik ook gelukkig van! Ik ben nu weer begonnen met het lezen van boeken, love it! En series kijken doe ik ook nog steeds :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lijstje! Ik word gelukkig van de koffie die mijn vriend elke ochtend maakt. Op het terras in het zonnetje zitten. Foto's maken. Plaatjes kijken in kookboeken. Lekker koken. En (uiteraard) lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij deze een nieuwe reactie op je blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lijstje! Bloggen, afspreken met vrienden, heerlijk meezingen met een lied en een mooi boek lezen. Dat en nog veel andere dingen maken me heel erg blij:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sluit me aan bij jouw lijstje, dat zijn ook gewoon dingen waar je blij van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lijstje, haha bijna alles is herkenbaar! De kleine dingen in het leven zijn zo mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke dingen, daar word ik ook gelukkig van! Ik word ook gelukkig van lekker eten/drinken met familie en vrienden. Of in de winter voor de openhaard een beker warme chocolademelk drinken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cute photo,nice blog,follow each other?
  http://shana-style.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijn lijstje! Snap helemaal dat, dat geluksmomentjes zijn. Ik word zelf gelukkig van een koude dag met een warme zonnestraal op mijn gezicht!(en natuurlijk nog veel meer;))

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...