donderdag 25 oktober 2012

Thursday Topic: sociale netwerksites


Ik kan niet anders dan toegeven dat ik verslaafd ben aan sociale netwerksites. Het klinkt misschien erg, maar ik kan me echt geen leven meer voorstellen zonder Twitter, Instagram, Facebook (dat misschien nog wel, want ik gebruik het de laatste tijd véél minder), Foursquare en ga zo maar door. Het zit gewoon zo ingebakken in mijn dagelijkse leven! Het eerste wat ik doe als ik wakker word, is even kijken of ik geen nieuwe reacties op Twitter heb of likes op Instagram. In de bus op weg naar het werk kijk ik verder wat ik de afgelopen nacht zoal gemist heb op mijn timeline en welke leuke foto's er zijn gepost. Nadat ik me eerst heb ingecheckt op de bus via Foursquare natuurlijk ;). En als ik iets leuks meemaak, iets lekker eet of een leuke nieuwe outfit aan heb, wil ik dat toch altijd even delen met mijn lieve volgers. Ja, ik ben (een beetje) verslaafd. Dank u, iPhone!

- En hoe zit het bij jullie: zouden jullie nog kunnen leven zonder sociale media? 


10 reacties:

 1. Ik denk dat ik niet meer zonder kan... Door Facebook houd ik contact met vrienden van over de hele wereld, door Twitter ontmoet ik nieuwe mensen en lees ik over de laatste (marketing)communicatiedingen en met Instagram neem je een kijkje in het leven van anderen. Nee, ik kan niet zonder :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit herken ik wel! Ik check ook altijd voor het slapen gaan nog even alle site's... En ook als ik op sta. En zelfs onderweg... Ach, ik kijk eigenlijk gewoon de hele dag door.
  Dus ik zal maar toegeven dat ik een beetje verslaafd ben. Of zal ik gewoon zeggen dat ik graag op de hoogte ben van alles? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat laatst een weekendje in Limburg en ik heb prima zonder gedaan. : ) Is ook wel eens lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou wel zonder kunnen :)
  Op vakantie doe ik ook altijd zonder..
  Alleen m'n blog wordt een ander verhaal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik wel zonder zou kunnen. In het begin zou het lastig zijn, maar daarna zou ik er wel zonder mee kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook aardig verslaafd eraan, het is ook zo makkelijk he als je een iphone op zak hebt. Even kijken op twitter of facebook. Ja en die ene leuke foto delen op instagram. Nou ik doe niet anders meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg herkenbaar, al merk ik dat als ik druk ben op het werk en in de trein een goed boek heb... ik die social media soms even vergeet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik was altijd zó verslaafd aan twitter, ik zat er echt hele dagen op met volgens mij 100 tweets per dag. Ik ben er een hele tijd geleden mee gestopt want het werd echt een beetje te gek, haha! Maar ik mis er nu helemaal niks van eigenlijk. Facebook vind ik wel handig om te hebben maar ik denk dat ik op zich ook wel zonder zou kunnen. Maar zonder mijn blog en alle andere blogs die ik volg (dat valt ook wel een beetje onder social media, toch?) zou ik no way zonder kunnen. Vind ik veel te leuk en te interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfoe, wat zou het leven er dan anders uitzien! Kan het mij eerlijk gezegd niet meer voorstellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha herkenbaar, bedank de iphone maar! Instagram gaat bij mij als eerste aan, dan twitter en dan volgt de rest en beginnen we weer opnieuw. Best erg!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...