zaterdag 20 oktober 2012

Ik wil een huisdier!

Ik ben nooit echt een 'dierenmens' geweest, maar de laatste tijd is dat toch een beetje aan het veranderen. Ik wil namelijk niets liever dan een schattig poesje of een lief konijntje. Het lijkt me heerlijk om ervoor te zorgen en ermee te knuffelen. Maarrr... ik mag het niet! Mijn ouders willen geen dieren in huis, dus moet ik braafjes wachten tot ik alleen woon. Tot het zover is moet ik het dus stellen met mijn talrijke schattige Weheartit-foto's. Van onderstaande foto's smelt ik echt een beetje.
- Hebben jullie huisdieren? Of tips om mijn ouders te overtuigen ;)?


27 reacties:

 1. Mijn zus heeft een dwergkonijn, echt een schatje! Hij blijft altijd klein en zijn hok staat op het balkon. Maar een dwergkonijn kan ook prima op je kamer of in een hokje en als je thuis bent dat je hem los laat lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je wil mag je wel eens konijnsitten op 1 van mijn konijntjes :) Dan zijn je ouders helemaal verkocht ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zooooo lief! Als je iets wilt om mee te knuffelen moet je voor een konijn gaan denk ik ;) Die blijven heeeeel lang schattig :D Kittens zijn super lief, maar vaak ook super irritant omdat ze constant om aandacht vragen hahaha, en knuffelen? Dat wil mijn boris nooit langer dan 2 minuten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees even mee hoor, want ik wil ook een huisdier maar mijn ouders niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik deed echt hardop "HIIIIIIIIIIII" toen ik de bovenste foto van de kitten zag, hahaha. Ik heb samen met mijn vriend een (volwassen) kat uit het asiel geadopteerd en het is echt een van de beste keuze's die we ooit gemaakt hebben; ik ben er echt straalverliefd op! Expres gekozen voor een volwassen kat, want een kitten is wel reteschattig, maar ook heel veel werk. Misschien kun je op een asiel-website wat verhalen van de dieren uitprinten (vaak staan er bij de asielbeestjes verhaaltjes van "Mijn naam is Kitty en ik ben langs de weg gevonden. Gelukkig ben ik gered maar ik ben hard op zoek naar een huisje!"-bladiebla), en aan je ouders laten lezen? Misschien smelten ze dan toch ook een beetje...? Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig!!! Ik hou helemaal niet van katten maar als ze klein zijn zijn ze toch wel lief. Ik heb altijd huisdieren gehad van cavia's tot vissen en van konijnen tot hamsters. Op dit moment hebben we thuis twee hondjes. Ik heb helaas geen tips. Mijn ouders vonden het altijd wel goed. Gewoon veel zeuren haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoo lieff!
  Ik heb zelf een kat en een hamster. Eigenlijk nog een poes maar die is meer van mijm vader en mijn kat van mij. Ik hem hem al sinds dat hij klein is en hij is nu meer dan een jaar oud. Ik heb mijn vader eigenlijk overgehaald door te zeggen dat ik zelf alles betaal. Dus elke maand anderhalve maand voer, dierenarts gewoon alles (:. Hoe blij ik ook met hem ben soms kan ik hem ook achter het behang plakken hihi! Maar goed dat heb je met kittens/jonge katten xD!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. AAAAAAAAAAHHHWW dit waren echt de meest schattige foto's ooit. Ik wil heel graag een konijntje of een kitten maar ik ben allergisch helaas :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb sinds maart een konijntje gekocht, die bij mij op kamers woont. Heel erg lief diertje, maar er komt ook wel veel bij kijken. Zo'n beestje heeft echt heel veel aandacht nodig en ruimte om vrolijk rond te huppelen... Maar als ze gelukkig zijn, krijg je wel veel liefde terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb geen huisdieren, maar dat komt omdat ik er allergisch voor ben. Als ik niet allergisch zou zijn, dan zou ik of een katje of lieve puppy nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super cute beestjes!!! zo cute !!!! so super sexy sos upper so super cute en lief!!!!!!!!!!!!!!!!!i love cute animals!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Konijnen horen eigenlijk wel met z'n tweetjes te zitten, anders gaan ze zich heel snel vervelen (net als cavia's). Tenzij je natuurlijk zelf heel veel tijd hebt voor ze! Ik heb zelf 3 hamsters (in aparte kooien), maar vroeger alles gehad van honden en katten tot vogels tot vissen tot konijnen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Awww zo lief he. Ik ben dan ook echt super blij met onze 2 katten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bij mijn moeder hebben wij twee katten. Vroeger hadden mijn broertje en ik ook hamsters. Wij hebben echt heel lang gezeurd bij mijn ouders, maar uiteindelijk mochten we dan toch hamsters. "Omdat ze niet zoveel verzorging nodig hebben."

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het katje in de eerste foto is superschattig. Maar na een (of enkele) maand is dat gedaan hé. Net als een pup. Dat blijft uiteraard geen pup. Een konijn heeft dan ook weer veel onderhoud nodig met stro enzo.
  Ik heb toen ik alleen ging wonen een aquarium gehad en nu heb ik twee waterschildpadjes en een kanarie in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattige foto's ! Ik heb een vis. ik had er 2. De ene heette August en de andere heet April. April leeft al een jaar, normaal gaan ze altijd binnen een maand dood. Verder mocht ik nooit een ander huisdier dan een vis hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als ik die foto's zie, wil ik ook wel een huisdier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Omgg, they're cute! Ze worden wel groot, dus ze blijven niet altijd klein, maar alsnog heel cute. Een vriendin van mij had allemaal kittens, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nog even... En dan neem ik er ook weer eens eentje. Alhoewel dat met mijn levensstijl nu niet aan te raden is. Een huisdier hebben als je nooit thuis bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. awwh, veel te cute, die foto's! Ik heb zelf 3 honden en kat en een pony :) haha. ik voel me een beetje verwend. Hoop dat je een huisdier krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat schattig, al is mijn ervaring teveel dieren is ook niet handig. Bij me ouders hebben we 3 katten 1 hond 1 cavia 5 kippen ;) Straks gaat mijn eigen kat lekker mee naar me nieuwe plekkie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb ook heel wat argumenten in de strijd moeten gooien, maar mij is het gelukt! Kittens zijn zo lief. Helaas worden ze groot, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Cute! Ik heb heel lang twee konijnen gehad, toen één ervan overleed heb ik er volgens mij 2 weken ontroostbaar om zitten huilen. Ik hou echt heul veel van dieren. Mijn andere konijn staat nog steeds bij mijn ex. Ik heb ervoor gekozen om mijn konijn bij hem te laten staan omdat daar een tuin is en ze heeft daar een heel groot hok. Toen we uit elkaar gingen, verhuisde ik naar een mini-studiootje in de stad (geen tuin of balkon) dus ik denk niet dat mijn konijn zich hier zou vermaken. Zo jammer, want nu zie ik m'n lieve konijn nauwelijks meer :(
  Mocht je trouwens voor een konijntje gaan, kijk eerst even in de dierenasiels. Er zijn zooooveel konijnen die opzoek zijn naar een nieuw huis. Dus dan is het zonde om er eentje in een dierenwinkel of bij een fokker te kopen. Hetzelfde geldt voor katten trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Aaaah die foto's, ik hou echt niet van katten en kan voorlopig ook geen kat meer zien, maar op die foto's zijn ze toch echt wel schattig! Ik had vroeger wel een konijn, super leuk. Nu twee hondjes en vissen haha het geeft wel echt gezelligheid in huis. Ik kan niet meer zonder mijn hondjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...