woensdag 24 oktober 2012

My current favourites #4

1. Favourite smell - Yves Rocher Framboise 
Mijn nieuw frambozengeurtje van Yves Rocher ruikt ZO lekker. Echt, ik ben er verliefd op. Als ik het 's morgens vroeg opspuit, voel ik me meteen een stuk vrolijker.


2. Favourite movie - The Broken Circle Breakdown
Ik schreef eerder al dat ik deze film heel graag wilde zien en hij heeft mijn verwachtingen méér dan ingelost. Het verhaal grijpt je bij de keel (het gaat over een koppel wiens dochtertje op 6-jarige leeftijd sterft), de acteerprestaties zijn geweldig en de muziek maakt het helemaal af. Het is een heftige film, maar absoluut een aanrader!


3. Favourite tv series - Glee
Ik ben nu het derde seizoen van Glee aan het kijken en ik vind het zo leuk. De vrolijke sfeer in deze serie maakt me gewoon gelukkig. Verstand op nul en genieten van de geweldige personages en muziek!4. Favourite place to be - in my bed
Niets zo fijn als na een lange werkdag mijn bed in kruipen met mijn laptop, een leuke serie, film of boek. Zeker nu het herfst is en het steeds kouder wordt, breng ik mijn avonden het liefst gezellig door in bed onder mijn dikke dons. Oh ja en bij voorkeur regent het dan ook buiten. Gezellig!9 reacties:

 1. Ik ben heel benieuwd naar die film. Die ga ik gelijk op mijn lijstje zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog steeds benieuwd naar de film! En Glee vond ik eerst erg saai, maar nu seizoen vier is begonnen vind ik het weer superleuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat geurtje lijkt me heerlijk! De laatste foto is ergg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! Een bed is heeeeeeeeeeeeeeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die nieuwe film van Felix wil ik ook nog gaan bekijken. Moet alleen nog een slachtoffer vinden die mee wil. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, ik wil die film zo graag zien! Had hem idd al eerder voorbij zien komen op je blog, goed dat je me er weer even aan herinnert!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...