woensdag 31 oktober 2012

Halloween


Soms wou ik echt dat ik in Amerika woonde. Vandaag bijvoorbeeld. Het is Halloween, maar echt gevierd wordt dat hier niet. En dat vind ik jammer. Ik hou helemaal niet van horrorfilms en in een spookhuis krijg je mij niet in, maar toch. Ik zou het fijn vinden als alle huizen nu versierd waren met pompoenen, spinnenwebben en andere dingen in het teken van Halloween en als er de hele avond kindjes verkleed aan de deur stonden voor trick or treat. Dat er overal Halloweenfeestjes georganiseerd werden en dat iedereen (ook volwassenen) verkleed over straat liepen. Niet te eng allemaal, maar gewoon gezellig griezelen. Jammer genoeg vier ik Halloween helemaal niet. Ik ga vanavond gewoon gezellig naar de cinema met mijn vriendje. Ook niet verkeerd natuurlijk!

- Vieren jullie Halloween?


11 reacties:

 1. Ik ga wel meedoen aan een Halloweentocht!
  Altijd fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vier vanavond geen Halloween, dat heb ik afgelopen weekend gedaan! En volgend weekend weer trouwens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Ik heb vanavond een feest van de studievereniging met een Halloween-thema, heb er in zin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaan jullie dan vanavond wel naar een horrorfilm omdat het halloween is? Haha. Ik vind het ook jammer. Baal ook een beetje dat ik dit net heb gemist in NY, maar aan de andere kant zal het dit jaar ook niet echt gevierd worden ivm Sandy.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa ik wil dan ook in Amerika wonen, lijkt mij zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vier geen Halloween. Maar wel echt leuk om te zien bij anderen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit jaar moest ik helaas overslaan. Volgend jaar ben ik weer helemaal van de partij. Verkleed en wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe er ook niet aan mee, volgens mij bijna nergens in Nederland. Zo jammer. Het lijkt me geweldig om al die huizen versierd te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier in de buurt vieren ze wel elk jaar Halloween, door met de kleintjes langs de deuren te gaan enzo. Dit was zaterdag al, dus toen was het meer een Halloween-sfeer hier. Voor de volwassenen heb je niet zo veel, misschien een paar tentjes waar je kan uitgaan ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We moeten dat hier in Europa ook echt gaan invoeren! Ben jaloers op de Amerikanen. Lijkt me een geweldig feest! Hoop dat je film gezellig was;).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had zaterdag een Halloweenfeestje, was leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...