donderdag 11 oktober 2012

ON REPEAT: Carly Rae JepsenIn de zomer schreef ik nog dat ik het album Teenage Dream van Katy Perry helemaal grijs draaide op mijn iPhone. Momenteel heb ik echter een nieuwe favoriet en dat is het vrolijke album Kiss van Carly Rae Jepsen. Afgelopen weekend luisterde ik op Spotify naar Call Me Maybe (dat nummer blijft zo leuk!) en zo stootte ik op het volledige album van de Canadese zangeres. Ik besloot het te downloaden en de volgende morgen in de bus luisterde ik er natuurlijk meteen naar (altijd zo leuk, nieuwe muziek op je iPhone!). Het bleek echt een leuke cd vol vrolijke, aanstekelijke liedjes. Ideaal voor wat instant happiness op druilerige herfstdagen! Mijn favoriete nummers op het album zijn Beautiful (samen met Justin Bieber) en Good Time. Ik ben fan!

- Wat vinden jullie van de muziek van Carly Rae Jepsen? En wat is jullie favoriete album op dit moment? 11 reacties:

 1. Ik ga het luisteren als ik thuis ben, zit nu nog op mijn werk en ik denk niet dat klanten het waarderen als ik in de stille bieb muziek ga afspelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good Time vind ik echt heerlijk, echt zo'n nummer om energie van te krijgen voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat liedje beautiful is echt leuk :D Ik ga het album downloaden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, ik ben niet zo'n fan van Carly en haar muziek ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem een tijdje geleden ook gedownload, maar de eerste keer dat ik het luisterde moest ik een beetje aan Barbie Girl denken. Elk liedje is zo ├╝ber meisjesachtig en happy dat ik dacht: waar is de variatie? :P Maar er zijn er een paar die ik er wel een beetje uit vond springen, en die heb ik op mijn iPod gezet :) Your Heart Is A Muscle vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga de muziekjes eens beluisteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het album vanochtend ook gedownload en ik ben favoriet. Vind het echt heerlijke muziek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Good Times is een lied wat in je hoofd blijft hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vrolijk is call me maybe zeker, maar dat nummer gaat dus mooi niet uit je hoofd als ik het ooit weer eens op de radio of iets hoor. Nee, zeker niet mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...