woensdag 13 februari 2013

Valentijn

Bron
Of je het nu wil of niet, morgen is het Valentijn. En als romantische ziel kan ik die dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Mijn cadeautje voor mijn vriendje ligt al klaar en morgen gaan we gezellig samen uit eten. Ok√©, je moet elkaar elke dag graag zien en Valentijn is misschien een commercieel gedoe, maar ik vind het toch een fijne dag. Gewoon om elkaar nog eens extra te laten zien hoeveel je van elkaar houdt. Mijn motto? Hoe meliger hoe beter!

- Vier jij Valentijn? 8 reacties:

 1. Geen vriend, dus ik ga morgen denk ik gewoon ongegeneerd Valentine's Day kijken, in mijn eentje in bed hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij 'vieren' geen valentijn. Ik kreeg zelfs net nog de opmerking, Schat ik haal morgen geen bloemen hoor. Zaterdag wel op de markt. Dan zijn ze weer goedkoper! Hah vriendjelief denkt er wel over na :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen vriend, dus ik kan alleen maar wanhopig voor de brievenbus liggen wachten of er toevallig een kaart afgeleverd wordt of er een serenade onder mijn balkon klinkt :P Nee hoor, we hebben morgen bij de studievereniging een Valentijnscantus, dus ik ga gezellig met pakweg 100 anderen allerlei zoetsappige nummers meezingen onder het genot van pullen bier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe er wel aan mee... Maar het hoeft natuurlijk niet altijd een cadeau te zijn! Toch kan ik wel geniet van deze dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb niet bepaald iemand om het mee te vieren, dus ik luister een paar leuke liefdesliedjes en dan vind ik het wel weer goed voor vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die chocolaatjes zien er lekker uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij doen nooit iets aan valentijn dus dit keer hebben we dat ook niet gedaan. Je moet altijd lief voor je naaste zijn vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb met Valentijn een bloemetje gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...