maandag 25 februari 2013

Quote Monday #20

Bron
Ik vind het heel belangrijk om dingen te doen die ik graag doe. Alleen zo kan je volgens mij echt gelukkig zijn. Natuurlijk moet je soms ook dingen doen die minder leuk zijn, maar als je probeert ook daarvan te houden, ben je volgens mij pas ├ęcht gelukkig.

- Fijne week, lieve lezers!


6 reacties:

 1. Eens. Ik denk ook dat het heel belangrijk is dat je altijd probeert om te houden van wat je doet, of er het nut van in te zien. Ligt eigenlijk een beetje in het verlengde van dat je niet alleen uit moet kijken naar een uiteindelijk doel, maar ook van de weg daar heen moet genieten he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens! Dit geld ook voor een baan of studie, als het iets is wat je erg graag wilt en erg leuk vind heb je helemaal niet het idee dat je aan het werk of studeren bent want je vind het een leuk iets

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eens! Dag in dag uit je bezig houden met iets wat je niet leuk vindt, maakt je alleen maar ongelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede quote, ik ben het er helemaal mee eens. Steve Jobs zei ooit eens: "Every day I ask myself if I like what I'll be doing today. If the answer is 'no' too often, I know I have to change something and I will"
  Wijze woorden van een wijze man.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal mee eens, goede quote. Als je dag naar dag tegen jezelf zegt of denkt 'daar heb ik zo geen zin in', stop er dan mee, hoe moeilijk die beslissing ook zou kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal mee eens. Alleen niet altijd mogelijk jammer genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...