vrijdag 22 februari 2013

LOVE: Parijs

Als er één stad is waar ik verliefd op ben, dan is het wel Parijs. Oké, het is al heel lang geleden dat ik er nog geweest ben en ik herinner me er niet meer zoveel van, maar deze stad van de romantiek spreekt echt tot mijn verbeelding. Ik was dan ook al lang aan het zagen tegen mijn vriendje dat ik er écht eens samen met hem naartoe wilde. En nu is het eindelijk zo ver! Als alles goed gaat, gaan we in mei samen een weekendje naar mijn droomstad om er ons 6-jarig samenzijn te vieren. We moeten alles nog boeken, maar ik heb er al helemaal zin in! Ik kan niet wachten om te slenteren over de Champs-Elysées, de Eifeltoren te zien, het Louvre te bezoeken, baguettes en croissants te eten en een portret te laten tekenen op Montmartre. Paris, here we come!

Bron

Bron

Bron

- Houden jullie ook zo van Parijs?


12 reacties:

 1. Ik ben een paar jaar geleden naar Parijs geweest, maar we reden toen alleen langs de bezienswaardigheden. Ik wil er echt een weekendje naartoe. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! :D Parijs is echt geweldig, echt een van m'n favoriete steden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. J'adore Paris! Laatst nog geweest, leuk dat je ook gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Parijs <3 echt een van mijn favoriete steden ook. Ga er zelf in april heen, kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!! Ik hou van Parijs. Verblijf zelf altijd in de wijk Montmartre, echt heel gezellig. Ken ook een super restaurant daar. Waar jullie eigenlijk wel naartoe moeten. Zal je tegen die tijd even de naam en het adres enzo sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Parijs is geweldig! Ik wil er zeker nog een keertje heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ik ben nog nooit in Parijs geweest, maar zou er super graag naar toe willen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk! Parijs is zeker een fijne stad. Laat de voorbereidingen maar verschijnen op je blog, dan kunnen we mee genieten, hihi;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk!
  Zelf ben ik er helaas nog nooit geweest maar ik probeer mijn moeder over te halen om samen een paar dagen te gaan als ik klaar ben met mijn examens (en ik ook slaag). En het lijkt er op dat ik steeds dichterbij kom haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Parijs staat alweer een paar jaar op mijn verlanglijstje, hoog tijd om het snel eens in te plannen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...