maandag 11 februari 2013

Quote Monday #18

Bron
Met deze quote ben ik het helemaal eens. Ik kan soms echt boos worden van het schoonheidsideaal dat de maatschappij ons oplegt. Iedereen moet mooi en vooral slank zijn, waardoor veel meisjes onzeker en ongelukkig worden. En dat terwijl iedereen mooi en uniek is en het innerlijke het enige is wat telt. Vergeet dus dat schoonheidsideaal, vergelijk jezelf niet met anderen en wees gewoon mooi aan de binnenkant.


10 reacties:

 1. Dank je. Ik heb drie dochters en zeg hier echt amen op. Het is heel moeilijk voor hen, af en toe. Dank je wel voor het plaatsen van deze quote. Veelzeggend. ( sorry, soms kom je van de ene blog op de ander )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. makkelijk te zeggen als je zelf slank bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal mee eens. En de comment hier boven, die slaat natuurlijk nergens op. Dan zou je nooit een mening kunnen hebben over dit onderwerp als je zelf toevallig slank bent? Daarnaast heeft de quote het niet alleen over dik en dun... Maar ook over dat schoonheid van binnen zit en niet van buiten, omdat dat er op de lange termijn echt toe doet. Zo waar, en zo vaak over het hoofd gezien door het opgelegde ideaal waar je overal mee wordt doodgegooid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I agree! Het is de laatste jaren echt te erg geworden. Als ik hoor dat mijn stiefzusje van 12 al vollenbak bezig is met lijnen en dergelijke, weet ik gewoon niet meer wat te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een erg goede quote! Mensen denken en kijken te snel naar de buitenkant terwijl het toch vooral om de binnenkant gaat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het hier half mee eens, want soms heb je gewoon ongezond overgewicht. Dat heeft niks te maken met een schoonheidsideaal, je moet dan ook gewoon afvallen. En sommigen zitten gewoon beter in hun vel als ze slanker zijn en dat straal je dan weer uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal mee eens, sommige mensen richting zich zo op het uiterlijk dat ze hun innerlijk vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goede quote! Ik ben het er helemaal mee eens. Ik heb zelf ervaring met een eetstoornis en dat is echt niet niks! De media heeft hier een groot aandeel aan.. Ik vind het goed dat je hier aandacht aan besteed!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...