zaterdag 1 december 2012

MOVIES: to watch this month #6

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is alweer december. En ook deze maand zijn er weer heel wat leuke films in de cinema. Misschien wel te veel, want ik er zijn maar liefst 6 films die ik deze maand graag wil zien. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

1. Brasserie Romantiek


Opnieuw een Vlaamse film in mijn lijstje. De film speelt zich af in een restaurant op de avond van Valentijn en de trailer ziet er erg leuk uit. Ik ga hem dinsdag zien tijdens de XL-editie van Ladies at the Movies met 3 vriendinnetjes. Een leuke film, vriendinnen en popcorn: meer heb ik echt niet nodig op een koude herfstavond.

2. Anna KareninaEerlijk? Deze film sprak me eerst niet echt aan. Het verhaal gaat over een buitenechtelijke relatie in Rusland in 1874. Meestal hou ik niet zo van dit soort kostuumdrama's, maar een vriendin van mij heeft de film al gezien en vond hem supergoed. Nu ben ik stiekem dus toch wel benieuwd en ik ga hem dan misschien toch maar eens kijken.

3. Wreck-it Ralph


Deze animatiefilm gaat over een figuurtje in een videogame dat er genoeg van heeft altijd de slechterik te zijn. De trailer spreekt me zeker aan, dus deze staat ook op mijn lijstje!

4. So Undercover


In deze film speelt Miley Cyrus een privé-detective die undercover gaat als universiteitsstudente. Gewoon echt een fijne verstand-op-nul-film dus. Ideaal!

5. Pitch Perfect


Een film in musicalstijl over een zanggroep op de universiteit. Helemaal in de stijl van Glee dus. Deze film moet ik gewoon zien!

6. The Impossible


Het waargebeurde verhaal van een familie die de vreselijke tsunami overleefde die Zuid-Oost Azië teisterde in 2004. Deze film lijkt me erg aangrijpend, maar ik wil hem absoluut zien.

- Naar welke films kijken jullie uit?13 reacties:

 1. De laatste drie lijken me erg leuk en wil ik wel zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ken ik weinig van deze films! The Impossible lijkt me fantastisch en die ga ik zeker zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anna Karenina is echt prachtig. Geen alledaags kostuumdrama, maar echt op een bijzondere manier in beeld gebracht. :) En die eerste staat ook op mijn to-see lijstje ^^En die laatste ook, kreeg al kippenvel van de trailer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anna Karenina en So Undercover lijken mij mooie films!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik wil heel graag gaan kijken naar 'The Hobbit' :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anna Karenina ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Ik ben vooral benieuwd naar het boek, die nog steeds ongelezen in mijn kast staat, ik kom maar niet verder dan de eerste paar pagina's. Het is ook niet echt mijn genre maar zo'n klassieker moet je natuurlijk wel gelezen hebben. Alhoewel ik daar waarschijnlijk een beetje te lui voor ben dus kijk ik wel alleen de film ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog geen trailers gezien, dus ik weet niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuke tips. Ik heb ze allen nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die eerste wil ik ook wel eens zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wreck it Ralph en Pitch Perfect wil ik zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anna Karenina wil ik heel graag zien, hoop dat ik het verhaal snap zonder het boek te hebben gelezen! En Pitch Perfect en So Undercover wil ik ook wel zien, maar voor die films ga ik dan weer niet naar de bioscoop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Had nog niet eerder iets over The impossible gehoord maar die wil ik zeker gaan kijken nu! Lijkt me een mooie film!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...