donderdag 13 december 2012

WINACTIE: Friends seizoen 1


Dubbel feest op mijn blog vandaag! Niet alleen is dit mijn 100ste post, gisteren haalde ik ook de 100 volgers (ik heb er nu 82 via Bloglovin' en 19 via Google Friend Connect). Dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe kan dat beter dan met een leuke winactie? Momenteel ben ik helemaal weg van Friends. En omdat ik de dvd-box van het eerste seizoen dubbel heb, geef ik er eentje weg aan 1 van jullie! Het enige wat je moet doen, is een reactie achterlaten met daarin je e-mailadres. Me volgen via Bloglovin', Facebook of Twitter zou ook heel lief zijn, maar is niet verplicht. Deelnemen kan tot woensdag 19 december en daarna breng ik de winnaar persoonlijk op de hoogte. Succes!

- Bedankt trouwens om me te volgen, lieve lezers. Dat doet me zoveel plezier!

18 reacties:

 1. Van harte gefeliciteerd, een mooie mijlpaal! :) En wat een leuke winactie, ik ben een echte Friends-fan :) Via Bloglovin volgde ik je al, maar nu ook via Facebook en Twitter. Op naar de volgende 100 posts en 100 volgers! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! De 100ste post én 100ste volger is echt super gaaf en toevallig! Ik doe zeker mee, ik volg je via Bloglovin. Mijn email adres is: masha@quicknet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd Jolien! Ik ben geen enorme Friends-fan, dus ik gun iemand anders de dvd, maar wel echt superleuk dat je er eentje doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik doe mee! :D
  saradupon@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Superleuk :D
  (P.S. ik doe niet mee aan de winactie, ben niet zo van Friends dus ik gun het een echte Friends-liefhebber!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh gefeliciteerd met je 100ste post en volgers!
  Ik doe mee, ook al heb ik de box al, ik weet wel iemand aan wie ik hem cadeau kan doen :)
  (email: iliveformydreams@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!! Ik volg je blog met veel plezier. Sla de winactie wel even over. Ben niet zo'n Friends fan dus gun het liever aan iemand die het ook echt gaat kijken en er plezier van heeft. Op naar de volgende 100!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!!! Wat grappig zeg dat je volgers en je blogs allebei tegelijkertijd op 100 zijn uitgekomen. Ik doe graag mee aan de winactie, superleuk Friends! Mijn mailadres is afashionmoment@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gaaaaaf zeg! Gefeliciteerd, hihi! :D Ik doe mee, want ik ben echte de grootste friends-fan out there! Ik volgde je al via bloglovin, maar nu ook op twitter en facebook. Ik woon sinds kort op mezelf en alle friends DVD's zijn van mijn ouders dus het zou mij heel goed uitkomen hahaha ;)

  (email = tineke.krijgsheld@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Ook ik pas voor de Friendsbox, gun hem iemand anders die meer fan is. Blog zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat Jolien, je doet het echt goed!
  Ik zou wel graag meedoen, mijn emailadres is : goormansstephanie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helaas kan ik niet vertellend dat ik je al heel lang volg, ben pas net achter je blog gekomen, maar vindt het wel erg leuk om te lezen.
  Ik doe dus zeker mee! dreamingxyou@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd, goed gedaan meid:D! Hele leuke winactie, maar ik laat hem aan me voorbij gaan. Ben niet zo van de friends!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje. Reageer alleen niet zo veel, maar lees je blogjes altijd met heel veel plezier! :)

  (Ik doe niet mee aan de winactie, heb de hele box al staan en gun de prijs aan andere liefhebbers. Wel leuke actie!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oke. Ik ga nu iets bekennen. Ik heb nog nooit een complete aflevering van Friends gekeken. Iedereen verklaard me voor gek. Dus dit lijkt mij een mooie kans om er toch eens aan te beginnen! Ik volg je al overal, dus dat is mooi meegenomen! Gefeliciteerd met deze mijplaal en blog on!!

  Liefs Danielle
  mail@daniellelakeman.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd! Ik doe niet mee, maar wel een superleuke winactie. X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mijlpaal! Daar mag je best trots op zijn! Leuk zeg, friends! Ik heb ze ook niet gevolgd, maar kan wel wat comedy gebruiken! Ik doe graag mee met je winactie! Mijn emailadres is simoontjecober@hotmail.com en ik volg je via bloglovin en ga je zo ook toevoegen op facebook en twitter!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...