zaterdag 29 december 2012

2013: Things I wanna do


Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent voor mij toch altijd een beetje een nieuw begin.  Zo zijn er voor het komende jaar een heleboel dingen die ik graag wil doen.

1. Positiever zijn. Ik ben te vaak pessimistisch ingesteld en dat wil ik volgend jaar graag veranderen. Ik wil meer genieten van de mooie dingen in het leven en me minder focussen op negatieve dingen. Zeker niet gemakkelijk, maar ik ga het echt proberen.
2. Naar Parijs gaan. Vorig jaar stond dit ook al op mijn lijstje, maar ik ben er dit jaar niet geraakt. Hopelijk lukt het in 2013 wel.
3. Via thuisstudie een opleiding volgen. Op de website nti.be kan je allemaal leuke opleidingen vinden die je gewoon thuis toegestuurd krijgt en zelfstandig studeert. De cursus kinderpsychologie lijkt me heel interessant. Ik moet dit echt eens gaan doen!
4. Nog eens naar Disneyland Parijs gaan. Afgelopen zomer was ik er samen met mijn broer en vriend en komende zomer wil ik echt nog eens gaan. Het was daar zo magisch!
5. Vele leuke uitstapjes maken met mijn vriend. Dit doen we sowieso al vaak en dat wil ik het komende jaar gewoon blijven doen.
6. Meer lezen. Ik heb nog heel wat leuke boeken liggen en daar wil ik in 2013 graag meer tijd voor maken.
7. Een fotoboek bijhouden van het hele jaar. Ik wil het komende jaar al mijn foto's laten afdrukken en ze in een mooi boek kleven zodat ik later een mooi jaaroverzicht heb.
8. Op mijn blog meedoen met een movie challenge. Ik wil in het komende jaar 150 films kijken. Later meer hierover.
9. Blijven bloggen en meer volgers krijgen. Ik weet niet of het haalbaar is, maar het zou geweldig zijn als ik eind volgend jaar 150 volgers heb.

- Wat zijn jullie plannen/goede voornemens voor 2013?
15 reacties:

 1. Positiever zijn? Volgens mij ben jij één van de positiefste mensen waar ik een blog van volg! =) Op je foto's lach je altijd en altijd zo vrolijk?
  Dit is ook één van mijn goede voornemens. Meer glimlachen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje! Zelf wil ik ook positiever zijn maar dan vooral over mezelf, ik ben namelijk snel geneigd een negatief zelfbeeld te hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie en realistische doelen heb je voor jezelf opgesteld!
  Ik zou ook zo graag eens naar Parijs willen. Dat is eigenlijk best erg: ik studeer voor leerkracht Frans en ben zelf nog nooit in Parijs geweest. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! Naar Disneyland gaan, dat zou ik ook nog wel eens willen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk lijstje met leuke voornemens. Ik heb niet echt voornemens. Ik hoop alleen van harte dat ik eens aan een stage kom! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie doelen, ik weet zeker dat het je gaat lukken. Sowieso die 150 volgers gaat je met gemak lukken denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi lijstje!! Ik wil ook meer lezen en meer films kijken. Gebruik daarvoor Goodreads en IMDB daar kan ik mijn boeken en films bijhouden. Super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat fotoboek wil ik ook gaan doen! Dat vind ik zo'n leuk idee: van elk jaar een mooi fotoboek hebben. En ik wil wel met je mee naar Disneyland hoor: het is voor mij zo lang geleden dat ik daar ben geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt mij ook heel gaaf om een thuis studie te doen! Maar voor mij verstandig om misschien eerst mijn eigen opleiding af te maken haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie plannen heb je voor 2013! 150 films zijn er heel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil het jaar voortzetten zoals nu. 2012 was een goed jaar.
  Positiever is altijd fijn. Ook de kleine dingen kunnen fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn lijstje! Ik herken erg veel dingen die ik ook wil doen, hihi, leuk;)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke uitstapjes maken is een goed voornemen, dat wil ik ook vaker gaan doen! Oh, en meer lezen is ook een goeie, ik heb ook nog zoveel ongelezen boeken liggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...