dinsdag 11 september 2012

Ask me anything: the answers!

Vorige week vroeg ik jullie wat jullie graag wilden weten over mij en ik kreeg heel wat leuke vragen. Er zaten een paar persoonlijke vragen tussen en ook wat vragen over mijn blog. Daarom heb ik de vragen ingedeeld in 2 categorieën. Hier ga ik!

Over mezelf 

1. Bij welke winkel shop je het liefst?
Goh, ik heb eigenlijk niet echt één favoriete winkel, dat varieert nogal. Als ik ga shoppen, ga ik meestal naar Antwerpen en daar heb ik eigenlijk al mijn favoriete winkels bij elkaar: H&M, Vero Moda, Bershka, River Island,... Er is ook een Forever21, maar daar vind ik eigenlijk nooit iets. Die winkel is zo groot dat ik er gewoon in verloren loop. Best jammer, want op andere blogs zie ik vaak erg mooie kledij van bij Forever21.

2. Waarom wil je zo graag in Nederland wonen?
In één van mijn vorige posts schreef ik dat ik graag in Nederland wil wonen. Toch vind ik het moeilijk uit te leggen waarom juist. Het is gewoon een gevoel dat ik krijg telkens ik in Nederland kom. Om één of andere reden vind ik het daar 'leuker' dan in België. Ik denk wel niet dat ik ooit effectief naar Nederland verhuis, want daarvoor ben ik te gehecht aan mijn vertrouwde omgeving, mijn vrienden en familie.


3. Kijk je series en heb je aanraders?
Ik kijk ontzettend graag naar series! Momenteel kijk ik The OC, Dexter, Glee en Sex and the City en ik kijk vol ongeduld uit naar de dvd-release van het laatste (oh, help!) seizoen van Desperate Housewives en het vijfde seizoen van Gossip Girl. Ja, ik ben zo iemand die niet online kijkt, maar braafjes wacht tot de dvd-box uitkomt. Ik denk dat iedereen de meeste van deze series al wel kent, maar het zijn stuk voor stuk aanraders! Mijn absolutie favorieten? Dexter en Desperate Housewives!

4. Wat zijn je favoriete boeken?
Ik hou vooral van chicklits à la Sophie Kinsella, maar een favoriet boek heb ik niet echt. Momenteel lees ik de Twilight-saga en daar ben ik wel helemaal weg van.

5. Omschrijf jouw stijl.
Da's een moeilijke. Ik kleed me graag vrouwelijk en 'lief'. Ik hou van lieve, schattige kledingstukken. De laatste tijd ben ik ook helemaal weg van losse, wijde bloesjes. Ik draag meestal een skinny jeans met een leuk topje/trui en altijd platte schoenen. Verder hou ik ervan om mijn look af te werken met leuke oorbellen, armbanden, een horloge en vaak ook een ketting of ring. Zonder juwelen voel ik me al snel 'kaal'.


6. Wat is je lievelingseten?
Iedereen die me kent weet dat ik dol ben op spaghetti bolognese. Toch twijfel ik nu een beetje, want pizza vind ik ook superlekker! Om het gemakkelijk te maken ga ik maar gewoon voor Italiaans ;).

7. Wat doe je op een lazy sunday?
Op mijn ideale lazy sunday regent het pijpenstelen en blijf ik de hele dag in bed met een goed boek, wat tijdschriften en mijn favoriete series. Uiteraard draag ik de hele dag mijn jogging en als perfecte afsluiter eet ik 's avonds frietjes van de frituur.

8. Met welke celeb zou je wel eens een date willen?
Als ik één iemand moet kiezen dan ga ik op dit moment voor Bradley Cooper.

Bron

9. Wat wil je ooit nog eens doen, maar durf je niet zo goed?
Eigenlijk zou ik ooit graag New York zien, want die stad spreekt echt tot mijn verbeelding. Mijn vliegangst is echter zo groot (claustrofobie, it sucks!) dat ik vrees dat ik er nooit zal geraken.

10. Wat doe je voor werk?
Ik werk als administratief bediende bij een verzekeringsarts. Mensen komen daar terecht als ze bijvoorbeeld een arbeidsongeval hebben gehad en er moet dan onderzocht worden of ze al dan niet werkonbekwaam zijn en of de verzekering dit moet betalen. Mijn taak bestaat erin om na de onderzoeken de verslagen uit te typen voor de verzekeringsmaatschappijen.

11. Welke droom is voor jou nog niet uitgekomen, waarvan je hoopt dat het snel gebeurt?
Mijn grote droom is om mijn eigen gezinnetje te hebben. Ik wil samenwonen met mijn vriend, trouwen en kindjes krijgen. Dit hoeft zeker niet allemaal meteen - ik ben tenslotte nog maar 21 (bijna 22!), maar het is wel iets waar ik echt naar uitkijk.

Over bloggen


Bron

1. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik iets zocht waarmee ik mijn eigen ding kon doen. Iets waar ik mijn 'ei' in kwijt kon, zoals ze dat wel eens zeggen. Ik heb journalistiek gestudeerd, maar na het beëindigen van mijn opleiding vorig jaar had ik daar echt genoeg van. Ik wilde er niet professioneel in verder gaan, want dat zou me te veel stress bezorgen. Toch blijft schrijven iets wat ik heel graag doe en zo is stilaan het idee gegroeid om mijn eigen blog te beginnen. Begin juli is deze blog van start gegaan en ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb!

2. Wat hoop je te bereiken met je blog?
Het liefst van al zou ik natuurlijk een ontzettend populaire blog hebben met meer dan duizend volgers en duizenden unieke bezoekers per dag. Maar ik weet ook wel dat dat een beetje onrealistisch is. Ik hoop gewoon dat mijn blog bezoekers blijft trekken en dat het aantal volgers nog wat aangroeit. Ik hoop ook dat mensen mijn blog graag lezen en er plezier aan beleven en dat de interactie met mijn lezers alleen maar beter wordt. Ik zou het ook fijn vinden als ik ooit een beetje geld kan verdienen met mijn blog, maar da's zeker geen noodzaak. Zolang ik het graag doe en mijn lezers het leuk vinden, ben ik tevreden ;).

3. Hoe komt het dat je al vrij populair bent ondanks het feit dat je nog maar net blogt?  
Dat vind ik een hele moeilijke vraag, aangezien ik zelf niet vind dat ik 'populair' ben ofzo. Ik heb op dit moment 44 volgers via Bloglovin' en 10 via Google Friend Connect en ik ben daar ontzettend blij mee, maar er zijn natuurlijk blogs met veel meer volgers. Pas op, ik verschiet er soms ook van hoor hoe snel het soms gaat en ik ben oprecht blij met elke extra volger. Hoe ik aan die volgers kom, weet ik zelf ook niet zo goed. Ik lees gewoon ook veel andere blogs en laat daar meestal ook reacties achter, misschien heeft het daar iets mee te maken?

4. Met welk programma bewerk jij je site, zoals je header?
Ik gebruik eigenlijk geen speciaal programma. De header heeft mijn vriend gemaakt in Photoshop en mijn template heb ik gedownload van Pugly Pixel. En dankzij enkele andere bloggers heb ik pas PicMonkey leren kennen, erg leuk om fotocollages mee te maken!
Bron

5. Wat vind jij het allerleukste aan bloggen?
De lieve reacties van mijn lezers. Het doet me écht veel plezier en geeft me echt een gevoel van voldoening. Bedankt!

6. Wat zijn je 5 favoriete blogs?
Oh, deze vind ik zo moeilijk! Ik volg momenteel echt zoveel blogs op Bloglovin' dat het echt heel moeilijk is om daaruit favorieten te kiezen. Er is wel 1 blog waar ik erg naar opkijk en dat is die van Annemerel. Zij schrijft zo leuk en heeft echt al veel bereikt met haar blog qua lezers en dergelijke. Daar ben ik best jaloers op (maar het is haar gegund hoor, haha)!

- Zo, dit was best een lange post, hopelijk heb ik jullie niet verveeld ;). Fijne avond nog!



14 reacties:

  1. Leuk die vragen! Vooral die over je blog vond ik leuk om te lezen. Ben best jaloers dat je pas zo kort bezig bent en nu al een grote lezersgroep hebt. Maar het is je gegund want je hebt echt een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke antwoorden :) Ben het trouwens met je eens wat betreft Forever 21, iedereen haalt daar altijd fantastische dingen vandaan en ik vind nooit wat..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen! En je hebt mijn vraag ook beantwoord, jeej! :D
    Ga vooral zo door met je blog, ik vind het superleuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bershka en River Island vind ik ook zo leuk! Wat ben je braaf met wachten. Ik ben ooit gestopt met Gossip Girl kijken, maar het kriebelt weer. Twilight is zo'n mooi verhaal :D Italiaans is ook my favourite. Echt leuk om te lezen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk geschreven! Ik kom nu voor het eerst op je blog, en heb je al meteen gevolgd op Bloglovin :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk om je antwoorden te lezen. Jammer van je vliegangst. New York is gewelidg. Ik hoop dat je hier toch een keertje komt. Je moet de stad ooit zelf ervaren! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk lijstje met leuke antwoorden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Erg leuk om te lezen, er zijn ook echt leuke en interessante vragen aan je gesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk zeg! Leuk om op die manier de blogger wat beter te leren kennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. awhh echt heel leuk om te lezen! ik ben paar weekjes geleden geweest in nyc, en je vliegangst is echt de moeite waard want het is echt heel gaaf! foto's staan ook op me blog hihi liefs Bo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk om te lezen! Ik volg je nog niet zo lang maar dit is wel een leuke manier om een idee te krijgen van wiens verhalen ik nou eigenlijk lees haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke vragen en antwoorden! Altijd leuk om zulke posts te lezen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk om te lezen! Fijn dat mijn vraag erbij zit, hihi:)!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...